Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα  αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την μέρα της παραγγελίας σας με  ACS Courier

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.  

Όλες οι παρακάτω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.  Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει  τις 3 εργάσιμες μέρες.

Tο κόστος απλής αποστολής είναι  4,50 € με την ACS Courier όταν το συνολικό ποσό παραγγελίας κυμαίνεται από 0 εώς 99,99 και όταν το συνολικό ποσό παραγγελίας είναι πάνω από 100€ η απλή αποστολή είναι δωρεάν.

Το κόστος αποστολής και αντικαταβολής για ποσόν άνω τον 100€ επιβαρύνεστε μόνον την αντικαταβολή 2,50€

Για τον εντοπισμό της παραγγελίας σας θα σταλεί το tracking number στο email που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία, εάν δεν λάβετε το tracking number θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά της εταιρείας στο τηλ. 6986430692 ή με e-mail στο [email protected] για να σας σταλεί το tracking number της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.